Lyhytkurssit

päivitetty 18.4.2017


Näytösviikonlopun kurssit - opettajana ihana Kalila!


Seitsemän Hunnun Tanssin kevätnäytösviikonloppu lähestyy ja tänä keväänä meille saapuu tähtivieraaksi ihana Kalila Virosta. Kalila pitää kolme tiiviskurssia Pajatien tanssisalilla (Pajatie 3) lauantaina 29.4., ja kursseja on kaiken tasoisille tanssijoille. Ilmoittautuminen kursseille on alkanut, joten muistathan varata paikkasi kursseilta. Kalila on virolainen itämaisen tanssin opettaja ja koreografi, jolla on laaja tanssitausta myös muista tanssilajeista. Kalila vieraili ensimmäisen kerran Jyväskylässä viime kesän festareilla ja ihastutti selkeällä opetustyylillään ja elegantilla esiintymisellään.

Alta löydät tiedot Kalilan kursseista. Huomaathan, että mikäli osallistut kaikille kursseille saat kurssit edullisempaan yhteishintaan 75€/88€ (7HT:n jäsenet/muut).

Ilmoittautua voit tuttuun tapaan osoitteeseen: kurssit(at)7ht.fi 

Tekniikkaa ja temppuja kaikille tasoille klo 10-12 26/30€ (jäsenet/muut)

Kurssilla paneudutaan jalkojen ja käsien käyttöön. Tutkitaan, kuinka pienillä hypähdyksillä tai nopeilla jalkaliikkeillä voidaan kohottaa tanssisuoritusta ja saavuttaa sujuvampaa jalkatyöskentelyä. Kurssin toisen tunnin aikana keskitytään elegantteihin, pehmeisiin ja soljuen virtaaviin käsiliikkeisiin. Kuinka pehmeästä liikkeestä saadaan vielä pehmeämpiä ja miten tuoda pehmeydelle kontrastia yllättävin ja voimakkain käsiliikkein.

Iloinen retro-pop (alkeisjatko) klo 12:30-14:30 26/30€

Kurssilla opitaan helppo ja tarttuva pop-koreografia, jossa on paljon hauskoja elementtejä. Suositun laulajan Hakimin kappaleessa odotetaan puhelua rakastetulta. Koreografiassa kerrotaan laulun sanoja tanssin keinoin.

Rumpusoolo jazzmaustein  (keskitaso-edistyneet) klo 15:00-18:15 (sis. 15 minuutin tauon) 39/45€

Kalilan kiehtovan rumpusoolokoreografian reseptinä on Broadway jazzin potkut, hypyt, käännökset ja kujeet, jotka sekoitetaan itämaisen tanssin liikekieleen ja saadaan aikaan jännittävä ja haastava rumputanssi. Kurssilla harjoitellaan koreografiasta kaksi versiota – pidempi ja lyhyempi.

Kaikki päivän kurssit edullisempaan yhteishintaan 75€/88€. 


 

 

 

© Seitsemän Hunnun Tanssi ry. 2006–2017       webdesign © Inka Vilén 2006–2017
www.7ht.fi        ishtar.7ht.fi        www.itamainentanssi.fi