Ilmoittautuminen ja laskutus

päivitetty 18.9.2015

Ilmoittautuminen

Viikkotunnit:
7HT:n viikkotunneille voit ilmoittautua ennen kurssin alkua sähköpostitse kurssit(at)7ht.fi. Sen lisäksi tarvitaan sitova ilmoittautuminen ensimmäisellä tai toisella kurssin tunnilla salissa olevaan listaan.
Viikonloppu- ja tiiviskurssit:
7HT:n viikonloppukursseille ja tiiviskursseille voit ilmoittautua sähköpostitse kurssit(at)7ht.fi tai tanssisalilla oleviin ilmoittautumislistoihin viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

Osallistumisen peruminen

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan sitovasti. Tämä tarkoittaa, että osallistumisen voi perua maksutta vain painavista syistä esim. lääkärintodistuksella. Peruuttamattomista ilmoittautumista peritään koko hinta.
Viikonloppu- ja tiiviskurssin voi perua maksutta vain viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen osallistumisen voi perua vain painavista syistä lääkärintodistuksella.

Laskutus

Kurssit laskutetaan ja lasku lähetetään sähköpostitse niille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa. Lasku lähetetään postitse niille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitetta ja alle 18-vuotiaille. Postitse lähetettäviin laskuihin lisätään yli 18-vuotilaille 2 euron laskutuslisä. Viikonloppu- ja tiiviskurssien osallistumismaksut maksetaan käteisellä vain poikkeustapauksissa.
Voit maksaa kurssin myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum saldolla.

smartum

Viikkotunneista perhe- tai aktiivitanssijan alennus

Saman perhekunnan jäsenille myönnetään viikkotunneista perhealennus. Samaan perhekuntaan kuuluvia ovat samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet tai eri talouksissa asuvat vanhempi ja lapsi. Muistathan ilmoittaa ilmoittautumistietojen yhteydessä, mikäli olet oikeutettu perhealennukseen.
Aktiivitanssijan alennus myönnetään silloin kun sama henkilö osallistuu useampaan kuin yhteen viikkotuntiryhmään kauden (syksy tai kevät) aikana.
Molemmat alennukset ovat 5 % kurssin hinnasta. Vain jompikumpi alennus myönnetään.Seitsemän Hunnun Tanssi ry. (7HT) on valtakunnallinen itämaisen tanssin yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluita ja yhteyden muihin itämaisen tanssin harrastajiin.

© Seitsemän Hunnun Tanssi ry. 2006–2019       webdesign © Inka Vilén 2006–2019
www.7ht.fi        ishtar.7ht.fi        www.itamainentanssi.fi